Bonux 3в1: внимателни към дрехите и към сметката за тока.

Има ли евтин перилен препарат, приятелски настроен към сметката ви за ток и в същото време ефективен в прането на вашите дрехи? Е, радваме се, че питате, защото краткият отговор е ДА! None

Bonux 3в1 ви дава всички тези предимства – и дори повече.

Всички варианти на препарата Bonux 3в1 запазват високата си ефективност дори при 20 градуса. Това означава, че можете да изберете цикъл на пране със студена вода (или леко затоплена, според сезона) и да получите същите отлични резултати. Основните съставки на перилния препарат остават еднакво активни и в студена вода, за да премахнат петното и да обгърнат дрехите ви със свежи аромати.

Защо е добре да перете със студена вода

Освен че спестявате от месечната си сметка за ток, дрехите също ще ви бъдат благодарни. Материите, от които са направени, не се свиват и цветовете им остават живи като в първия им ден. Дрехите изглеждат като нови по-дълго!

Как да перете в студена вода

Стъпка 1.

Използвайте същото количество препарат, не повече. Не е нужно да слагате повече от препарата, за да компенсирате ниската температура.

Стъпка 2.

Всеки вариант на Bonux 3в1 е ефективен в студена вода, но течният и капсулите показват отлични резултати, защото се разтварят по-лесно.

Стъпка 3.

Не претъпквайте пералнята. Оставете достатъчно място за свободно движение на дрехите, така че препаратът да проникне по-дълбоко в тъканите им.

Ето как Bonux 3в1 е три пъти по-ефективен: има достъпна цена, спестява ви ток и се грижи за новите ви дрехи дълго време.

Ето защо Bonux 3в1 е интелигентният избор!