Иновативна технология в полза на всеки клиент

Bonux 3в1 се произвежда във фабрика, която наскоро беше модернизирана, съгласно най-напредналите стандарти за качество, безопасност и опазване на околната среда.

Модерните производствени кули позволяват перфектното смесване на съставките, гарантирайки постоянното качество на препарата Bonux 3в1, в противовес на конкурентрни продукти. Този автоматизиран процес осигурява бързото и лесно абсорбиране на праха за пране в пералнята, без да оставя следи по дрехите. Течните препарати запазват консистенцията си и не се утаяват на дъното на бутилката, а капсулите се разтварят перфектно при прането.

 

Новата формула на препарата е разработена в лабораториите ни в Германия, използвани са само най-добрите активни съставки. Съставките на Bonux 3в1 се доставят от първокласни компании и осигуряват дълбоко и ефикасно изпиране на дрехите, запазвайки тъканите непокътнати. Bonux 3в1 е единственият наличен препарат, който премахва петна във вода с ниска температура – само при 20°C – което означава спестяване на енергия и по-ниски сметки за ток.
Перилните препарати Бонукс 3в1 са вдъхновени от природата и са създадени от истински парфюмеристи. Благодарение на бавнодействащите съставки, ароматът запазва дрехите свежи до 14 дни.

Оптичните избелващи съставки в различните варианти на Bonux 3в1 за нецветно пране подсилват белите нюанси след всяко пране, без да увреждат тъканта.

 Безопасността на децата е изключително важна, затова капсулите Bonux 3в1 съдържат Bitrex, най-горчивото вещество в света, за да предпазят децата от поглъщането на продукта. В допълнение, кутията с капсули има система за детска защита от отваряне, което дава допълнителна сигурност за родителите.

Bonux 3в1 продължава да внедрява нови, иновативни технологии, които позволяват производството на по-ефективни почистващи препарати с по-ниски цени и повишена отговорност към околната среда.